Ida -

Alla inlägg den 28 augusti 2009

Av Ida - 28 augusti 2009 18:07

Dagarna går sååå låååååååååångsamt! Har ingen att bara ringa till, ingen att åka till bara sådär spontant! Jag har ingen! Visst, min dator fungerar ju, och så men det är inte samma sak!
SAknar er!


Kollar runt på internet, har hittat en franskakurs jag förmodligen ska anmäla mig till.. Men jag vet inte på vilken nivå jag är, A2 eller B1 eller vad?

 Blir väl A2 och om det är för enkelt får jag väl glänsa med min "extremt-stora-kunskap-som-jag-kommer-ihåg" inte..


Blev även sjukt sugen på morotskaka!! Måste ner på affärn på måndag eller redan i helgen och kolla om de har philadelphia-ost i detta civiliserade land. Måste kanske ta reda på vad färskost heter för de är lite inskränkta i detta land.. Ostens land kanske inte vill importera "oklassig" ost då det finns så mycket sådant som tillverkas här!


Schweiz är indelat i kantoner (stater,län- med egna lagar). Och det tillverkas ju ändå mycket vin i det här landet.. Men bara 1% (EN) av allt vin som tillverkas i Schweiz exporteras ut från den kanton som den är tillverkad i! Alltså schweizarna vill inte att någon annan kanton eller land ska drcka deras vin.. Undra varför..? kanske är så dålig kvalla? Nej, inte i det här landet Haha


Men i alla fall, jag ska baka morotskaka någon dag! Morotskaka är ju faktiskt mycket mindre onyttig än andra "sockerkaks-karaktäristiska-kakor".. Så jag kan ju faktiskt unna mig att att baka en sådan och äta lite själv av den också.. Haha, min träning ja, justja, jag ska sluta med alla sorters kakor och sånt! Men efter jag har bakat morotskakan kan jag börja bli nyttig också =) vi säger så va? ;)


Kraam

Av Ida - 28 augusti 2009 11:08

Dagen började klockan 7. Gjorde mackor åt tjejerna till "mellanmålet" de har på förmiddagen på skolan.. Flätade Ss hår.. Hon är sådär ljuvligt naturligt blond, som jag också var vid den åldern!

Men inte längre..


Efter de hade åkt iväg till skolan så gick jag ner till sängen igen, härligt! slumrade till och myste i en halvtimme-fyrtiofem minuter.. Drog mig upp ur sängen och satte på mig min "träninsoutfit".. Haha, ett par mjukisbyxor.. Men idag avancerade jag till ett figurnära linne istället för den bylsiga t-shirten jag hade igår.. Mycket snyggare och jag kände mig faktiskt inte tjock, fast jag brukar göra det.. :)

Satte på mig mina Miendl på fossingarna och gav mig ut i morgonsolen.

 Solen tittade fram ut slöjmolnen lite nu och då och redan då, vid 9 så var det jättevarmt! Men sedan då den blev blyg och valde att skymma sig bakom slöjorna på himlen, så var det väldigt luftigt och skönt! Det blåste litegrann men lagomt. Mycket skönare att börja dagen med träning än att avsluta den, sprang några meter mer idag, gick några meter färre, men jag kör samma väg varje dag..


Imorgon kanske jag tar samma väg fast åt andra hållet, bara för lite omväxling.. Men det är skönt att avsluta med backen här bakom huset, mardröm att bestiga, men vi får se;) Peppa mig!


Sedan duschen!! Sköönt!


Sen till sysslorna- stryka skjortor! Några skjortor (alla som var ostrukna) senare sitter jag här och väntar på att tjejerna ska komma hem på lunch..

Blir potatismos och korv idag :) Godingar!


Nä nu ska jag bara vika tvätten som hängt ute över natten..


Kraam

Ovido - Quiz & Flashcards