Ida -

Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Ida - 27 augusti 2009 21:16

Kort om dagen.. Jag gick upp halv sju, PUH!

Gjorde i ordning mackor åt tjejerna, och försökte att hjälpa till med att få iväg dem till skolan denna kaosartade morgon..

Första dagen i skolan för tjejerna och första dagen ensam hemma för mig..

Det gick bra, men tiden går ju sååå lååångsamt!

Hela förmiddagen så tvättade jag, torktumlade, hängde tvätt, tvättade ännu mer, hängde ännu mer och tvättade ännu mer. Mycket sängkläder.. Strök några skjortor.. Samtidigt chattade jag med mamma och E1 och en snabbis med min kära syster! =)

Sopade köksgolvet ochmen tiden rusade inte iväg, den kröp i snigelfart! Men det är kallt och svalt i källaren kan jag lova, gick i tjocksockar i tvättstugan!!!

fast det varit uppemot 30 grader utomhus idag..


Gick en förmiddagspromenad och sedan så gick jag hem, tänkte på livet ett tag och sedan kom äntligen tjejerna hem på lunch, så det blev lite fart i huset i en timma ungefär. Sedan åkte dem tillbaka, jag funderade över livet lite till, chattade med E2 :)


Sedan får jag besök av en tysk au pir som bor i byn intill.. Hon var inte bra på engelska och vi hade inte så mycket gemensamt.. Bitchiga lilla jag kommer fram och hoppas att hon inte vill träffa mig!

Sedan kom barnen hem efter lite knep och knåp.. J sprang iväg till kompis och S ville baka muffins med mig.. Så vi snörde ihop en smet och det blev lite äggklet här och lite socker där..

Och mycket klet runt Ss mun ;) minns då jag var mindre och ÄLSKADE att slicka ur smeten från bunkar och så, visst det gillar jag fortfarande men jag är lite mer fin i kanten nu.. typ..


Jaja, efter den sena middagen så drar jag på mig "träningskläderna" och far ut och powerwalkar/springer!! Sprang mycket mer idag än igår.. Tog samma runda, men jag måste säga att det tär på krafterna (och smalbenen!!!) att powerwalka upp på berget! Idag sprang jag inte bara ner, jag sprang även mellan C och hem också! Fy, vilken pärs, får så himlarns ont i nacken på vänstra sidan då jag springer! Men det är så SKÖNT då man kommer hem, och hoppar in i duschen! Det är aldrig lika skönt att duscha som efter en svettig ansträngning.. Haha


Snart kan jag ju springa en mil!


Hur firade jag min löpning då? Jo, en muffins! och den var supergod, men det blir ju som träning för ingenting .. :(


Menmen, lite lyx..


Smsade E, tjejen i Bern.. Och vi sks ses nästa vecka :) längtar efter lite svenskt trevligt sällskap! Och sedan väntar ju första au pair-träffen nästa vecka också.. Mumma!


HOPPAS på att familjen ska på IKEA på lördag! och jag tänker faktiskt följa med, om jag får.. ;) Längtar till alla svenska saker.. som kaviar (fast jag avskyr kaviar..) eller typ messmör! eller typ PALT! eller typ något annat.. Surströmming! vill ha surströmming! Det ska stå på mitt julbord ;) inge sill, surströmming! :P



Kraaam

Av Ida - 27 augusti 2009 06:53

De tar kål på mig!!

De frossade på mina fotleder inatt, och när jag vaknade, gick upp för att börja dagen så hann jag klämma fast den lille mellan mina händer, blod är vad jag såg! Den måste ha frossat rejält! det känns också.. Vknade vid 5 av alla dessa bett vid mina anklar.. Kunde inte sova så slängde på lite hudlotion och somnade om, vaknade tre sekunder före klockan av att den lilla jäkeln surrar vid mitt öra.. Men den är död nu, så jag hoppas att ingen annan hittar in hit!!


Var ju och shoppade balsam för någon dag sedan och jag måste säga att det har förändrat mycket! I alla fall med mitt hår, den glänser och skiner och mår bra! Hår som får balsam får bättre glans och mår bättre! Haha


Lite morgonläsning ;)


Nu ska Ida upp och göra frukost... Kram

Ovido - Quiz & Flashcards