Ida -

Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Ida - 30 augusti 2009 19:48

Började dagen med att vakna, oj vad konstigt..


Vaknade halv 9.. ingen väckarklocka..


Tog på mig min tränings-outfit och åt lite gröt och sedan gav jag mig ut i den 11gradiga värmen.. I linne! Men så fort jag kom ut i solen så var det så lagomt så lagomt! Sprang min vanliga runda men höll på att avlida av alla jäkla myggbett som jag har!


Men väl tillbaka så duschade jag och åt resterande del av frukosten, en macka och apelsinjuice! Mumma! Men nu är mitt hembakta megagoda bröd slut.. Alltså måste jag baka igen någon annan dag! Men det är bara roligt och tidskrävande :)


Senare efter frukost så börjar jag snuva och min näsa blev alldeles röd.. Jag trodde först att jag var allergisk eller nåt. Men sedan då vi byggde ihop byrå nummer två så bara fortsatte det, blev värre.. Så då kom jag på, jag kanske är förkyld! så efter att byrån var ihopskruvad så kånkade jag mig ner i mitt rum. På med yllesockorna, och långa leggings och kofta! Sen snorade jag fortfarande.. Jobbigt.. men jag frös inte..

 Satte mig ute och eftermiddagsfikade med familjen, barnen släppte ut kaninerna så de fick springa.. Jag satt och njöt av solens värme mot mig medans kaninerna och tjejerna var i full språng på gräsmattan.. Kameran kom fram och kaninerna blev motiv.. tyvärr blev jag ett motiv också.. Vill inte kamera, nej!


Sedan gick jag ner i min lilla vrå och satt vid datorn och snorade.. Sedan vilade jag en stund..

 Sedan gick jag upp och satt i soffan en stund.. Sedan fick jag pyssla en stund..

 Sedan gick jag ut i solen igen.. sedan ner igen framför datorn.. man vill ju inte gå och snora med familjenhela tiden..


Men så då jag beslöt mig för att gå upp och hjälpa till med middagen så slutade det! Jag hjälpte till, åt, njöt och pratade och mådde bra!

Nu sitter jag här och funderar på vem som egentligen vill läsa om att jag är allergisk/sjuk (jag vet inte vad..)?!?!?



-Nu ska du inte komma här och ljuga Martin! Surströmming är GOTT!


Imorrn ska jag göra middag! Köttfärslimpa står på menyn.. Men först ska jag städa och kanske baka min kära morotskaka! Men först måste jag ner på affärn och köpa philadelphiaost!


Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards