Ida -

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

life on a stick

Av Ida - 29 april 2011 21:26

Livet på en pinne!


Dagen har spenderats på jobbet och på cykelsadeln! har cyklat mer än 3 mil idag-hurtiga jag! Utöver det har jag klippt mig, kändes som att jag behövde fräschas till! Sen har jag snyltat middag hos mamma och kramat om två fina flickor!

Har sedan dess suttit (läs legat) framför tvn och sett Så ska det låta- förmodligen det bästa svenska tv-programet efter Mästarnas mästare. Tänkte fira att det är helg med en godispåse men blev efter kanske 10 godisar oerhört less och äcklad. Så för första gången i mitt liv ska jag ställa undan en halv påse godis till bättre tider.


Imorgon väntar utflykt och mys vid majbrasan!


NÖJD!


 på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag på onsdag !!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 13 september 2013 09:36


Jag behöver luft. Natur. Träd. Fri himmel. Vindens sus. Känna marken. Hoppa. Skutta. Natur. Jag behöver luft.        ...

Av Ida - 2 september 2013 18:28


     

Av Ida - 2 september 2013 18:14


Grekiska macrones.         Vill ha. Vill tillbaka. ...

Av Ida - 23 augusti 2013 13:46

Det finns stunder av tvivel, av trygghet och också en vilja bort från det. Just nu vill jag bara kasta mig ut, igen. Bort från det trygga lilla livet. ...

Av Ida - 31 mars 2013 23:55


      Jag är glad. Och lycklig när jag får göra det jag vill.. ...

Ovido - Quiz & Flashcards