Ida -

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Ida - 27 september 2009 21:44

Saknar skratt

saknar er som får mig att skratta

saknar att skratta

Av Ida - 27 september 2009 19:47

vilken deppar-dryg-dag det har varit idag..


Men imorrn tar vi nya tag!


Har inte ätit middag heller, men det är ju inte nödvändigt..


Nu- film! sen-SOVA!


Av Ida - 27 september 2009 16:52

Sitter här instängd i mitt rum igen. Soligt och 23 grader ute. Är nostalgisk efter att blivit tipsad av "Underbara Clara" och hennes blogg. SVTPlay, finns mycket intressant att se där!

Först har jag sett "En ö i havet", de första 4 avsnitten, nästa kommer nästa lördag!! Längtar!

Sen så har jag glidit in på "Den vita stenen".. Men det är bara de 2sista avsnitten som fortfarande är tillgängliga, tyvärr! Men bättre något än ingenting..


Men ska dra ut på en cykelrunda snart.. Men vart fasen ska jag fara?

Blä.

Av Ida - 27 september 2009 14:03

Känner ett starkt behov av att komma ut ur huset?!?! Har nu varit "instängd" i en hel vecka! efter en sjukvecka så måste jag göra något! Kan man ta tåget och bara åka iväg? Nej, kostar för mycket pengar. Inget är öppet på söndagar heller, jäkla skit!


Vet inte om jag pallar fara ner till sjön och hänga i parken heller.. Kanske ska göra en matsäck och göra det ändå, men nej, orkar inte. Men fasen, jag måste göra nåt!!!!!!!!


Blir väl sjön då, vanliga stället, omgiven av allt för mycket folk. Orkar inte det idag, inte allas stoj och skrik. Vill bara ha en lugn dag, för mig själv, i min ensamhet.


På kullen har jag redna varit idag. Har märkt att jag börjar trivas mer och mer med mitt eget sällskap. Förut skulle jag ha haft ångest över att jag inte hade något planerat. Fast då om jag inte hade det så kunde jag ju sätta på tvn och hitta en film som jag hängde med i, som jag förstod. Nu är jag helt isolerad om jag inte har några planer.

Okej, slut med deppiga ensam-tankar..

Hörs


Av Ida - 27 september 2009 01:43

"En vän är någon du vill vara tillsammans med när du känner för att bara vara dig själv."

Ovido - Quiz & Flashcards