Ida -

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

sömntuta och julkänsla

Av Ida - 30 november 2009 14:39

Jag sov bort i princip hela förmiddagen. Men det regnade så det gjorde inte så mycket. Dessutom så var jag så ohälsosamt trött så det behövdes verkligen! Ett bra tecken att man måste vila ut på veckan efter helgen..


Vaknade och gick upp och insåg att regnet fortfarande öste ner lika mycket som tidigare. Jag packade upp helgens packning och sorterade tvätt och lite sånt. GIck upp och läste tidning och insåg först då att de hade "julpyntat". Ingen riktig julpyntning enligt mig.


Ställde fram lunch och väntade på tjejernas hemkomst. Sedan åt vi. De berättade om helgens gymnastikuppvisning och det hade tydligen gått bra.

Då de gick igen så drog jag upp (med träningsvärk) dammsugaren till översta våningen och dammsög där och sovrumsvåningen. Sedan skurade jag de våningarna också. Sedan belönade jag mig själv med en kopp varm choklad och lussekatt samt JULMUSIK. Lite adventskänsla? Nej, verkligen inte. Inte då det regnar såhär utomhus. Gräsmattan är fortfarande GRÖN och det är december imorgon. Det är inte acceptabelt. Jag är en inbiten norrlänning så det så!

Och det är inte julpyntat. Ruskigt värre.

Då jag blir stor ska jag bo i ett riktigt svenskt hus med julpynt överallt! Bara för den goa känslan och mysets skull! Okej, inte julpynt överallt, men man ska känna att det är advent!


Kolladei kalendern och insåg att jag åker hem OM TVÅ VECKOR! Hoppas ni väntar med många värmande kramar!

Jag är inte så förtjust i den schweiziska hälsningen. Jag behöver KRAMAR!

Så är det bara.


Hoppas också på att det är riktig julstämning då jag kommer hem. Längtar.

Men först ska jag få lite svensk julstämning på julbasaren i Lausanne på lördag! och söndag!

Sedan blir det luciatåg nästa vecka. Luciatåg nästa lördag på IKEA. Luciatåg veckan därefter (samma vecka som jag kommer hem) på Svenska Ambassaden. Sedan åker jag hem och omfamnas av riktig lycka!


Kramhej

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 13 september 2013 09:36


Jag behöver luft. Natur. Träd. Fri himmel. Vindens sus. Känna marken. Hoppa. Skutta. Natur. Jag behöver luft.        ...

Av Ida - 2 september 2013 18:28


     

Av Ida - 2 september 2013 18:14


Grekiska macrones.         Vill ha. Vill tillbaka. ...

Av Ida - 23 augusti 2013 13:46

Det finns stunder av tvivel, av trygghet och också en vilja bort från det. Just nu vill jag bara kasta mig ut, igen. Bort från det trygga lilla livet. ...

Av Ida - 31 mars 2013 23:55


      Jag är glad. Och lycklig när jag får göra det jag vill.. ...

Ovido - Quiz & Flashcards