Ida -

Alla inlägg under maj 2010

Av Ida - 31 maj 2010 12:07

Jag är framme hos bästa J och hennes nuvarande vardag med många härliga människor runt omkring!


Mitt dygn i huvudstaden var väldigt intressant, men vi tar det en annan gång. Jag blev i alla fall fattigare, dock rikare på världens finaste tunika! och lite andra saker..

Tåget hit tog så LÅNG tid. VIlle bara komma fram. FIck dessutom åka alldeles ensam i taxin hit ut i skogen, chaffisen var väldigt trevlig dessutom! J mötte upp mig och sedan väntade presentationen inför alla. Jag tror jag kan namnen nu.. de flesta i alla fall!


Nu sittter dem och fyller i utvärderingar, så jag ska sluta knappa på tangenterna. LÅter så mycket...


Kramhej!

Av Ida - 28 maj 2010 23:46

bär det iväg till hufvudstaden!!

kommer dit imorgon vid 16, ska göra stan på 24 timmar. Kommer bli tv i soffan och sedan extremsnabb shopping på söndag!

Sedan bär det vidare vid 16 på söndagen till min alldeles underbara vän!!


Ska bli ruskigt skoj! :)


så jag är kanske lite okontaktbar kommande dagar!


kram

Av Ida - 27 maj 2010 16:17

senaste dygnet har varit riktigt GALET!! På alla möjlig sätt!



1. jag söker en 3:a ganska centralt i Umeå! någon som har en?

2. jag låg mellan 2.30 till efter 4.15 och försökte sova, inte lätt! före det hade jag provat igenom HELA min garderob i brist på annat underhåll. Jag kom bland annat i en klänning jag köpte i somras som satt perfa då men som varit på to liten i vintras. NU kunde jag ha den igen :D

3. vaknade vid 10. Åkte in till stan och lunchade med mamma (låter som jag umgås med min mor HELA tiden, men så är inte fallet. Jag jobbar ju mest hela tiden.

4. tackat nej till ett pass på jobbet!!!!!!!!!!

5. Jag har köpt en byxdress!??!?!?!?! Vad tänkte jag med? men den sitter på mig nu och ja är nöjd, så så tokig kan jag inte vara.

6. allmänt shoppat FÖR mycket!

7. Varit in i förmodligen Umeås bästa inredningsaffär. Där träffade jag på en galning, psykiskt sjuk som höll på att handla upp HELA affären. Jag blev typ rädd. Men jag hade ju hittat ett överkast som jag MÅSTE ha och ville fråga vad den kostade. NÄr psykgalningen gått så blev jag ett mentalt stöd till expediten/ägarinnan som hyperventlilerade och sa "det här kommer gud aldrig att förlåta mig för!" så jag stod där och kände att jag behövde lyssna och berätta för henne att det inte är hennes ansvar att galningen inte kommer ha råd till mat. Expediten höll alltså på att bryta ihop mitt framför mina ögon, första gången jag är in i butiken. Spännande.

8. haft alldeles för mycket kläder på mig medan jag var på stan! DÅ jag åkte in så höll jag på att frysa ihjäl och sedan höll jag på att rinna bort!

9. höll på att krocka med Linda Bengtzing på Åhlens när hon höll på att shoppa!

10. måste komma på en tionde sak! ja, Är MEGAtaggad på KROATIEN i augusti!! samt en norgetripp! :D skulle vara galet skoj!! Dock måste jag fundera över min ekonomi.. tråk.


Nu ska jag börja med middagen, lilla husliga jag.


Kramhej

Av Ida - 26 maj 2010 18:34

I fredags och lördags så var jag ju provdocka/modell för E när hon skulle göra sina slutprov!


På fredagen fick jag en 80-talssminknig, som hon inte visste om förrän två minuter innan. Jag kände mig lite väl sminkad och färgglad och svart runt ögonen, men så skulle de va!

Lördagen inleddes med en helkroppsmassage och jag baara NJÖT! Så himla skönt :)  Sedan skulle jag bli sminkad en gång till och då fick jag stå brud! En brudsminkning fick jag och den blev så bra! Omdömet hon fick var JÄTTEBRA och jag kände mig oerhört fin och vacker! Och när jag efter grillning i regn, kulturnatta med dans och äntligen var hemma för att tvätta av alltihopa och sedan gå i säng så var sminkningen inte alls förstört! Magiskt!


E va så himla duktig och jag är så himla stolt över henne! Underbara människa!



     

Moi!



kramhej

Av Ida - 26 maj 2010 06:46

Inatt har jag och min ledare haft ett mer ingående samtal om min vikt, läskigt. Kändes udda och han sa till och med "låter som att du känner dig obekväm.." Nähä, konstigt. Menmen efter lite (eller mycket) snack så smet jag iväg till maskinerna och gjorde ett hejdundrandes jobb till 05.42. Sedan slappade jag lite i tre minuter innan hemgång. Mina ben är DÖDA!! Känner mig som en 70åring som klagar på ledsmärtor och benvärk! Man kanske ska börja jobba i stödstrumpor, men då måste jag då börja fundera på min riktiga ålder. Nej jag skippar det. Jag är ju faktiskt bara systemetgammal. Faktiskt!


nu ska jag däcka lika snabbt, bra och smidigt om igår!


Kramhej

Av Ida - 25 maj 2010 06:32

jag måste ventilera!! alltså för det första så jobbar jag arslet av mig för tillfället.


BÖrjade 18.15 igårkväll. Blev placerad på buntning av maskin. Sen fick jag specuppdrag att köra en annan maskin. Sedan körde jag en annan sak på samma maskin. Sedan var klockan 23 och jag hade en timmes fritid. Sedan börjar nattpasset med att jag får gå på manuella en stund innan kodningen. Sen maskin och rast och därefter blev jag dirigerad till maskinparken för att fortsätta på det jag gjorde innan rasten. Då möter jag min lagledare. Rakt ut frågar han "Ida, har du gått ner i vikt?" Chockade jag svarade och tänkte inte så jättemycket på det sen. Sedan när jag var klar där fick jag gå till en annan maskin och köra tills jag slutade. Den var lite motvillig, bandet hoppade av och den tjorvade allmänt. Men allt gick på tid!


I alla fulla fall så när jag och J sedan skulle cykla över bron så berättar hon för mig att våran lagledare frågat henne om MIN VIKT och om jag gått ner. Jaha, har blir man omtalad. Så nu tänker jag på det hela tiden. Känns lite konstigt att ens ledare pratar om ens vikt... faktiskt.


jaja, nu ska jag DÄCKA.. Är dock inte jättetrött men helt sjukt slut i kroppen! Har stått hela natten dessutom så mina fossingar behöver sova..


Sov sött! (till mig själv)

Av Ida - 24 maj 2010 14:11

Jag kommer att ta ihjäl mig i veckan tror jag! mne jag måste, MÅSTE vara pigg i helgen :) och nästa vecka, för då ska jag minsann unna mig att ha skoj!


JAG HAR SPOTIFY NU!! så det kan ju liva upp veckan aningen, de vakna timmarna i alla fall :) Snälla M fixade en invite igår/inatt :D



nu ska jag försöka göra något av den här dagen innan jag ska iväg på jobbet, hde ju lovat mig själv att jag skulle hinna iväg på biblioteket och låna en ny bok idag. Men det får nog bli imorgon, eller på onsdag eller på torsdag, senast på fredag för jag måste ha en bok på lördag!


kramhej



Av Ida - 21 maj 2010 14:41

Ibland är jag med om spännande saker.. ibland kanske lite jobbigt spännande.


Idag gick jag upp vid sju och gjorde mig i ordnign för att åka till draggen och sitta prodocka för E som håller på att göra slutprov nu innan studenten! Jag har alltså förandlats till en 80-tals brutta idag! Sminket är lite nedtont nu (av miG!) men annars är ag fortfarande väldigt sminkad!!! Ovanligt och spännande :D


sedan åkte jag hem. Sedan igår då jag slog ihop boken jag läser så har jag längtat efter att få öppna den igen! det är ett riktigt bra betyg det!

 Så jag svirar om (tar bort mina rosa kinder och läppar) tar med mig boken och lägger mig på altanen för att steka lite extra.. som att det inte skulle räcka med de senaste dagarna. SÅ där ligger jag lagomt näck för att känna mig obekväm och så klampar det in två snubbar i 25årsåldern för att fixa gräsmattan som dog i höstas när de grävde in bredband. Jag ligger alltså och läser i min spännande bok, tycker att jag ser tjock ut och så kommer det två lagom stekiga killar och står och fixar gräset två meter ifrån mig. ÅNGEST. Skylde mig själv med boken och så fort de gick till bilen för att hämta krattan så springer jag som en gepard in och drar med mig en sari. PUH, inte lika näck längre. Dock kommer dem tillbaka flera gånger för att slänga på och kratta till och sånt. Dessutom slutar det med att en av killarna måste komma tillbaka när jag trodde faran var över för att dem glömt krattan tre meter ifrån mig. Spännande liv jag har här på min lilla gräsmatta alldeles enam på dagarna.


I alla fulla fall så koncentrear jag mig i boken, sitter som fast i stolen fast solen går i moln och jag börjar frysa. "Bara vanligt vatten" är en helt makalös (som jag anade redan innan) bok av Kajsa Ingemarsson! LÄS DEN :D



Kramhej jobb ikväll

Ovido - Quiz & Flashcards