Ida -

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Ida - 25 maj 2010 06:32

jag måste ventilera!! alltså för det första så jobbar jag arslet av mig för tillfället.


BÖrjade 18.15 igårkväll. Blev placerad på buntning av maskin. Sen fick jag specuppdrag att köra en annan maskin. Sedan körde jag en annan sak på samma maskin. Sedan var klockan 23 och jag hade en timmes fritid. Sedan börjar nattpasset med att jag får gå på manuella en stund innan kodningen. Sen maskin och rast och därefter blev jag dirigerad till maskinparken för att fortsätta på det jag gjorde innan rasten. Då möter jag min lagledare. Rakt ut frågar han "Ida, har du gått ner i vikt?" Chockade jag svarade och tänkte inte så jättemycket på det sen. Sedan när jag var klar där fick jag gå till en annan maskin och köra tills jag slutade. Den var lite motvillig, bandet hoppade av och den tjorvade allmänt. Men allt gick på tid!


I alla fulla fall så när jag och J sedan skulle cykla över bron så berättar hon för mig att våran lagledare frågat henne om MIN VIKT och om jag gått ner. Jaha, har blir man omtalad. Så nu tänker jag på det hela tiden. Känns lite konstigt att ens ledare pratar om ens vikt... faktiskt.


jaja, nu ska jag DÄCKA.. Är dock inte jättetrött men helt sjukt slut i kroppen! Har stått hela natten dessutom så mina fossingar behöver sova..


Sov sött! (till mig själv)

Ovido - Quiz & Flashcards