Ida -

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Ida - 13 maj 2010 15:50

att grillningsbilderna som togs för någon vecka sedan skulle varit uppe på bloggen för länge länge sedan!


Fick ett ryck nyss då jag "hittade" min kamera.. så nu kommer ett fåtal istället!


    H hade problem med att få upp den barnsäkra tändvätskan!


 Bra kamera va?!? Gillar den flygande köttbiten...  



 Sedan dokumenterade jag mina då nya skor samt vädret


Jag tog ovanligt få kort. Dock är vissa inte riktigt godkända för publicitet.   


tjoflöjt!

Av Ida - 13 maj 2010 14:47

okej, dagen har varit riktigt intressant.


Jag vaknade runt halv 11. Åt frukost samtidigt som jag "som vanligt" lyssnade på P4, där de hade en intrevju med Tomas Ledin, så nu vet jag allt om honom. Sedan satte jag igång att damsua HELA huset. Först såg jag skillnad men nu ser det lika grisigt ut igen.

Detta medan solen stod högt på den klarblåa himlen!


Då det var klart så skulle jag unna mig att liga ute i solen och läsa. Jag hade just plockat ihop allt, det vill säga, böcker, mobil, solglasögon och något att ligga på då min käre far ringde.


- jag är i Geneve nu..

- mäh, varfördå? du skulle ju vara i frankrike?!

- jamen vi tog en liten tripp med en hybil idag, vi ska vidare till Lausanne nu.

- MEN VARFÖR?


- men du! vad är e Schweizisk franc värd?

- ja, ca sju kronor..

- okej, vi får höras sen, hejdå!


så om ni har sett typ fyra norrländska gubbar på vift i Schweiz så är nog en av dem min pappa. Men jäklar att han inte kunde komma medan jag var kvar!!!!!!!

Snabbt samtal.

sedan gick jag ut. läste max fem sidor i boken så gick solen i moln. Ett moln som fortfarande täcker den. TYPISKT.


Så jag gick in. Tog en dusch för jag kände mig så ofräsch efter all städning och stekning. Sedan i all hast kom jag på att jag VERKLIGEN var tvungen att åka till sjukhuset och kolla en grej. Slängde på mig lite vettiga kläder, öppnade nykelskåpet och insåg att min mamma är så smart så att hon tar med sig bilnykeln till norrbotten och lämnar bilen här. detta är extra smart eftersom vi pratat ihop om att jag ska köra iväg massa skräp till tippen imorgon. Väldigt smart. NÅgon som har en bil till utlåning en stund imorgon?


Jag är ju ändå inte latare än latast så jag hoppar upp på cykeln, cyklar i ilfart till sjukhuset, kollar det jag skulle kolla. Sedan cyklade jag, i lugnare tempo till Maxi via Lindex. Hittade det jag letade och ställde mig i kön på maxi. MEGAlång kö. Ställer mig efter ett äldre par med en överfylld vagn och tänker att jag har inte bråttom, jag är inte stressad och var inte alltför förtvivlad över min position i kön. Då mannen framför frågar mig "är det där det enda du ska köpa?" "ja, jo det är det" "ja, då ska du då få gå före!" vilket jag tackade och bockade för. Vi bytte några meningar och sedan när jag betalat så sa jag "trevlig helg" till frun och sedan hoppas jag att de inte tycker att dagens ungdom är alltför otrevliga.


Sedan cyklade jag hem, över den oändliga maxibron. NU känner jag mig ännu värre än innan jag duschade. Får kanske lov att duscha igen.



Och HANNA, jag kanske må vara huslig.. Men jag "finner ingen njutning i att ta hand om det egna hemmet" ingen njutning var det! men jag kanske är huslig.



Kramhej

Ovido - Quiz & Flashcards