Ida -

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Ida - 11 februari 2011 12:43

Nu har nog vissa svårt att förstå, varför jag skriver tre inlägg på en och samma dag...


Men jag är ju bäst, så det är nog itne så konstigt egentligen! skojja ba.. Kom just från spinningen och det var så galet roligt!!


Trodde aldrig jag skulle gå från ett spinningpass med ett leende som gick fårn öra till öra. Jag orkade hela passet och var inte ens mör i benen när jag klev av cykeln! Var har jag fått all energi ifrån? Så himla härlig känsla. Efter att ha tryckt i mig C-vitamin i form av en blodapelsin ska jag nu hoppa in i duschen (för även om jag inte var mör i benen så kan jag försäkra er om att svetten lackade..) och fräscha till mig!



  

För övrigt iklädd vinstträningskläderna! (och omplåstrad tumme.)


Sen ner i hemtenta och gotta mig innan det bär av till E för lite surr! Temposurr på mindre än en timme, men det är värt det!



Av Ida - 11 februari 2011 10:40

Kanske den bästa versionen på Elton Johns 'Your song'. Ellie Goulding gör den så braaaaa! Lovade H att lägga upp den/skicka den eller nåt. Men det blev bloggen eftersom hon även påstår på att jag bloggar för lite ;P

Menjag har ju reda skrivit på fejjan att jag ska på spinning, så det ä väl inte så intressant att läsa här?! Och så ser mitt liv ut just nu.. Inte så spännnade alltså!  



Av Ida - 11 februari 2011 01:12

har tagit slut. Efter massvis med snesömn och pengainsamlande så ska jag nu lägga mig och sova medans det är mörkt ute och fortfarande natt! Tydligen är det snö/flygkaos i de mer södra delarna av vårt avlånga land, spännande! Jag hänger inte riktigt med i nyheterna sen i september ungefär.. Och verkligen inte efter kvällar och nätter på terminalen. December var verkligen bara ett enda stort fluffludd.

Men nu har jag ändå stått pall i januari och trott jag haft koll, men icket! Hursom så är morgondagens plan att rycka upp mig gällande plugget och tentan jag aldrig lämnade in i januari ska nu ersättas av en ny hemtenta som jag ska skriva och lämna in på söndag, HEJJA IDA!


Delar med mig av en fin låt såhär lagomt innan jag ska sova!




Ovido - Quiz & Flashcards