Ida -

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

lite

Av Ida - 19 oktober 2009 22:38

skrivaslust ska jag nog kunna skrapa fram!


Dagen, först vakna och inse 

att ryggen gör lika j**** ont som då jag äntligen somnade igårnatt.
Masar mig upp (känner ingen stress eftersom barnen har skollov och pappan var ledig idag) så jag var ledig från barnen iaf..

Går upp och äter frukost och tjallrar med tjejerna innan de drar iväg mot WS för att bada på äventyrsbadet, äta på McDonalds och sedan se bio. Inte avundsjuk.

Själv är jag "hemma" hela dagen och städar HELA huset. Detta eftersom jag i vanliga fall städar halva huset på måndagar och halva på onsdagar.. Men i veckan så är ju tjejerna lediga och då orkar jag inte hålla på att städa då dem är hemma. KRingspringandes.
Nej, så därför städade jag ALLT idag.

Sedan blev det två tvättmaskiner. Toamattor och handdukar. Så nu var det också bortgjort. Men jag såg också att deras tvättkorg där uppe höll på att svämma över. Varför är det så ojämnt? förra veckan var det ju normalt med tvätt. Nu är det supermycket!

Jaja, sedan degade jag på hela eftermiddagen.

Drog mig ut med min ryggvärk och huvudvärk på en promenad ändå. Tack vare Es tjat :) Det var skönt. Blev en promenad i sakta mak där jag parerade mellan krämporna och yxhuggen. Kände mig som en 90åring. typ.

Kom tillbaka. Märkte att pappan och tjejerna var hemma två timmar för tidigt. Nåja.

Försökte göra lite pilates. MÅste fasen börjar bygga upp hållning och bålmuskulaturen måste bli bättre. Kan nog vara mina dåliga vanor som gör att jag har ont i ryggen. Men det gör ju inte mindre ont av att veta det men ändå.

Duschade och sedan lagade jag mat. Köttgryta, INTE min favorit. Men den var ätbar iaf. Jag har något emot grytor. Tror mest det beror på att man inte ser hur köttbitarna ser ut och sedan kan man råka tugga på en äcklig bit. FY!

Sedan donkade huvudet ännu mer och jag funderade på att skippa franskan ikväll. Men det gjorde jag inte, duktig som jag är.

Tog tåget till F. GIck dit. Fortfarande riktigt ont i huvudet. Gick väl hyffsat på lektionen. Jag är sämst på att svara på tal och frågor. Grammatiken fixar jag.


Sedan tillbaka. Fortfarande ont i huvudet. Extremt ont i ryggen. Orkar inte.
Pratade med älskade mamma på telefonen ett tag iaf :)


Nu sitter jag i sängen, med kuddar uppallrade bakom ryggen. Kan man sitta och sova?

Kram


 
 
Martin Karlström

Martin Karlström

24 oktober 2009 22:24

Då är vi två som inte är helt förtjusta i grytor. Vi får det jämt och ständigt i lumpen :P

http://martinkarlstrom.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 13 september 2013 09:36


Jag behöver luft. Natur. Träd. Fri himmel. Vindens sus. Känna marken. Hoppa. Skutta. Natur. Jag behöver luft.        ...

Av Ida - 2 september 2013 18:28


     

Av Ida - 2 september 2013 18:14


Grekiska macrones.         Vill ha. Vill tillbaka. ...

Av Ida - 23 augusti 2013 13:46

Det finns stunder av tvivel, av trygghet och också en vilja bort från det. Just nu vill jag bara kasta mig ut, igen. Bort från det trygga lilla livet. ...

Av Ida - 31 mars 2013 23:55


      Jag är glad. Och lycklig när jag får göra det jag vill.. ...

Ovido - Quiz & Flashcards