Ida -

Alla inlägg den 6 januari 2008

Av Ida - 6 januari 2008 22:51

Det här är mina skiis. Mina bästa skiis än så länge. Behöver bara införskaffa mig ett par nya pjäxor.

Av Ida - 6 januari 2008 22:04

Ja, rubriken säger det mesta.

eller mycket iaf.

 Min helg har vart mer eller mindre misslyckad, men av alla hemstheter finns det alltid något gott, eller? i mitt fall iaf, den här gången.  

Som ni som alltid läser min blogg säkert vet är jag i ett stadium i mitt liv där det mesta är svårt, jobbigt, deprimerande etc. den här helgen har vart ett bevis på det.

Inga detaljer kommer att nämnas så hoppas inte på för mycket. 

Det trevliga eller mindre hemska kan jag avslöja, som ni säkert förstår är slalom. Jag har tagit årets och vinterns första svängar. I en grymt bra backe med ett par suveräna pjux och skidor, mina.  Den glädjen och friheten överglänser allt, för den stunden. Åka nerför en backe, känna vinden i ansiktet, känna skären ta fast i snön är en grym upplevelse vilket är det bästa som finns. Den enda gång man kan leva livet utan att måsta bry sig om nåt annat än en själv.

 Det finns säkert många sätt att uppleva samma känsla på men så här är det för mig. Skulle kunna leva av det.


Nu till nåt helt annat som legat på mitt hjärta i sisådär 10 minuter. En kompis eller kompis å kompis.. Han skrev "hej" till mig på msn. Då svarade jag typ "hejsan" å vad skrev han "är du lessen?" och efter ett tag frågade jag "varför tror du det?" å han bara " det lät lagomt depreimerat" å jag sa" vad? " och han sa "ditt hejsan" .. weird..


Jag skriver ju alltid så långa inlägg, så nu för ovanlighetens skull ska jag skriva ett lite kortare inlägg.


Så enkelt var det och nu är det snart slut, ska bara säga KRAM på er!

Ovido - Quiz & Flashcards