Ida -

Alla inlägg den 3 januari 2008

Av Ida - 3 januari 2008 15:13



Jag har just laddat upp mina jul/nyårsbilder på datorn, dock får ni inte se dem.. än. Dessutom som tidsfördriv så bytte jag bakgrundsbild på datorn, mest som tidsfördriv. Efteråt startade jag photoshop, och kände för att göra nåt med nån bild, och då hittade jag den här bron, som jag själv har tagit och är väldigt nöjd över så därför gjorde jag bara om storleken, inget annat. 

Jag tog bilden, sista gången jag var hemma. Hos mormor och mofar den helgen dem flyttade ;( 

Det är det värsta som hänt i år. Nu tycker många att jag är knäpp... Men det var enda stället där jag var trygg, där jag kunde känna lugn, alltid ett ställe att åka till, där min själ bodde. Den här "bron" har jag lagt dit, för många år sedan, kommer alltid finnas i mitt minne.

Tror aldrig mormor eller morfar har förstått hur hemskt det var för mig att dem flyttade.. Vet inte om jag vågar säga det heller, då dem håller på å pladdrar om att det är/var så bra, hur bra lägenheten är, smidigt, och nära till det mesta. Dem flyttade från norbottens finaste by, från sveriges, världens bästa by. Inga utflykter till älgberget, inga mopedresor, inget cyklande till storsträsk. Inget bad på midsommarnatten. NÄä allt det där är borta. borta med vinden, ingen annan verkar bry sig, ja visst tyck att jag är löjlig men jag kan nästan lova att nånstans längst in i hjärtat känner du ungefär samma sak om en sak, plats, människa eller händelse.

Inga spontana lekar på halloween med hela släkten, då man ser att det snöar. Ingen samlingsplats för släkten. 

 Nää nu har jag sörjt nog för idag.


Som jag skrev i förra inlägget, så var jag på UNITE över nyår.

Träffade massa härliga människor och hoppas man träffar dem igen. Det var gott att lovsjunga och prisa gud. "Revyn" var grymt rolig och alla applåder till ni som anordnade det. ( om ni läser min blogg regelbundet kan ni undra varför jag kanske upprepar det mesta från det andra inlägget så kan det bero på att då var jag oerhört trött och har i princip minnesluckor från den kvällen.)

Kollade in mingelbilderna från konferensen, å ops, där var jag på ett kort, finklädd och allt. Till och med sminkad till det yttersta ( :o ) Ni som inte känner mig så kanske ni förstår att jag är inte precis den tjej som sminkar sig varje dag... Bör tilläggas att jag blev sminkad. Slutpratat om smink.


Igår steg jag upp sent, sent, ungefär halv 4 på eftermiddan, helt ensam i lägenheten så ingen hade funderat på att väcka mig, förutom syrrans kompisa som ringde vid 11 (!)å frågade när E skulle komma hem, tror jag vet egentligen inte vad jag svarade.. När jag väl hade gått upp insåg jag att solen redan gått ner.. men jag får på mig kläderna och pallrar mig iväg till affärn för att köpa nå mat. Tv sen sängen igen.

Vaknade vid halv 10 idag ( :O !!!) om steg upp pigg som en lärka, synd bara att jag inte hann drömma färdigt min vackra dröm..  Ingen hemma, E skulle ha kommit med tåget typ halv9 så jag ringer å frågar vad som hänt, och får reda på att tåget ha vart 2 timmar sent sen början. Sen frukost knackar på dörren. E hemma. Pappa kommer förbi och äter lunch med oss å nu är det eftermmiddag och jag väntar på att börja göra middag innan mamma kommer hem, men det är några timmar dit.. några förslag på vad jag kan göra?? 


NÄä nu har det här inlägget tagot lika lång tid att skriva som det alltid brukar ta, eftersom jag är en person som gör allt på en gång.. och under det här inläggets gång har jag funderat på varför Vidsel syns på eniros kartor men inte Älvsbyn som är märkvärt mycket större... Mycket lurigt.. nu innan jag hinner spåna vidare på det och lyssnat färdigt på Edith Piafs "Non, Je ne regrette rien" ska jag avsluta inlägget.


Så kram på er!  

Ovido - Quiz & Flashcards