Ida -

Alla inlägg den 1 januari 2008

Av Ida - 1 januari 2008 19:17

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.


You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.


Nu ska jag för er en historia berätta...

Det var en gång en flicka som hette Ida och åkte till en annan stad för att vara på en nyårskonferens. blabla bla.. vi tar det från början..

 Jag tog bussen till Lycksele och pingstkyrkan för att vara på UNITE. Det var det jag behövde och jag kände mig glad att vara där. Vi hade seminarier (peptalks) och möten och ja allt sånt där. Det hhände mest positiva saker men jag kan inte komma ifrån det mest negativa (om det nu var nåt fler) att jag har sträckt ledbanden. Ja, det låter sjjukt och klantigt.. Det kanske var klantigt men jag skulle hålla upp dörren för en annan och tog ett steg framåt, där det var ett tunt istäcke men ack så lömskt, det var glashalt. Så jag halka omkring som ett föl och sen landade jag på knäna.. Fick bara ett synligt men...  det gör väldigt ont i knävecket, och då säger pappa att jag har sträckt ledbanden, behöver inte vara så.

Det har vart en grym helg med nyårsfest/revy och jag bara njöt. Jag tycker texten/dikten ovan säger ganska mycket, om ni inte visste det så är det en bit av låten Everything av Lifehouse.

Som ni kanske förstår är inte så mycket tid till sömn... så jag kan väl säga att jag sov ungefär 2.5 timme i natt (!)

Sen idag så var det utvärdering och slutmöte. Det var trevligt, sen gick jag hem (till pappa) och duschade och packade. Sen gick jag in till stan (med mina onda ben..) till busstationen för att åka hem (till umeå) bussen eller kanske bussarna kommer iväg för sent.. det var så mycket folk från både UNITE och från fjällen att det behövdes 2 förstärkningsbussar, ganska ovanligt tror jag.

Väl på den tredje bussen så somnar jag innan vi åkt utanför lse. jag var trött... jag hade två säten så jag hade det ganska skönt.. Sedan var en jag träffade på UNITE tvungen att väcka mig då vi var på busstationen, jag hade inte vaknat :S Men jag i princip sprang ( än en gång med mina onda ben) för att hinna med bussen som gick typ 10 över, så att jag inte skulle behöva vänta en halvtimme... JAG HANN. Väl på bussen var jag i princip tvungen att spärra upp ögonen. Så det jag har gjort sen jag kom hem var.. 1 slänga in väskorna i mitt rum. 2 ta på mig pyjamas (för ja, jag ska gå å lägga mig) 3. satte mig vid datorn för att skriva några rader men det blev ganska många. 4. satte på tv:n för att känna mig lite allmänbildad över vad som hänt i helgen ( typ nyheter, men det var segt, inte för trötta människor)

Så nu kommer jag troligen att sätta punkt på det första inläggen( på min blogg) det här året.

Jag hoppas att alla som läser det här ska få ett riktigt bra 2008!

Så god fortsättning på det nya året.


Sen har jag en rolig sms-historia att berätta nästa gång.. :P


 

God Natt  

Ovido - Quiz & Flashcards