Ida -

Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Ida - 30 mars 2009 12:19

Jag som jag kanske tidigare nämnt en bussmänniska.. Jag har förmodligen åka mer buss än vad du har!! Men ändå har jag inte råkat ut för någon busskontrollant, förens IDAG! På väg till skolan.. Var faktiskt lite läskigt, man började tvivla på biljetten.. :O ?!?!

Men jag överlevde och sitter nu på lektionen och vet inte riktigt hur jag ska börja skriva mitt engelskatal.. Ska handla om kaffe^^ Bara för att jag inte dricker det ska jag försöka påvisa att det är dåligt att dricka kaffe. Det här i ett tal på fem minuter..

Men nu ska jag försöka hitta någon bra statistik över hur mycket kaffe en genomsnittlig Svensk dricker/dag. Så om ni vet någon bra statistik så får ni gärna meddela mig :)


KRAM

Av Ida - 30 mars 2009 01:44

På min dansklubb så serveras vatten under dansen på söndagarna.. Då får man ta en plastmugg och skriva sitt namn på för att spara på muggar (och miljön!?) Det brukar bli några muggar på det där bordet så jag brukar rita kaos-artade streck på "min" mugg.. Detta även idag.. E och T stod där då jag kom dit så vi började tjattra litegrann.. Och T uppmärksammade mitt klottrande. Han började med att säga att det troligen tydde på psykisk ohälsa, och då svarade jag bara med att "det är bättre jag tar ut det på muggen än på någon/något annat. Då sa han "annars brukar jag vara emot klotter på muggen!" Jag och E kollar fundersamt på varandra och fattar inte vinken, förens T många sekunder senare förklarar att han syftade på muggen-toaletten. Och då föll jag och E in i ett låååååååååångt fnitteranfall ;P Som vi framförallt brukar göra då vi är trötta.. 


Dansade i lördags i Ske-hamn, haft bättre och sämre kvällar. Men kvällen fick ändå G+ i betyg. Dansade inte så mycket, men de danser jag fick vägde upp allt annat :)

Men mina knän är inte i prima skick måste jag säga :( Men jag överlever, som alla gånger tidigare^^


Sov Gott

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards