Ida -

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Ida - 15 mars 2009 23:45

Idag blev det äventyrliga överraskningar.

 1. Jag har vart i Agnäs och åkt utförsåkning för första gången i mitt liv! jag måste erkänna att jag trodde backarna skulle vara större.. :(  Men man kan ju inte få allt ^^

 2. Sedan åkte vi till A för att äta middag och duscha och ha trevligt.. Dem har katter och hund, men sepåtusan, inte blev jag allergisk där inte! Jag som för fem år sedan skulle ha varit halvdöd efter tio minuter! stannade där i mer än en och en halv timma och jag överlevde med råge! Jag var inte ens nära och vara halvdöd. Så antingen är det något fel på min kropp (men det är det ju jämt..) eller så är det nånting annat! som är positivt som jag hoppas på^^ Sedan åkte jag och E till samkvämet^^ Och där hände det lite olika saker..

 3. Jag har dansat nästan en hel dans bara med min vänsterarm. Måste säga att jag är imponerad av att R kunde föra mig så bra med bara min vänsterarm. Jag är lite imponerad av mig själv åxå, att jag klarade av det är ju nästan ofattbart..  Måste dock erkänna att jag inte hade så stort val ^^ Har ju nämligen fortfarande sjukt ont i min handled fortfarande.. GRRR! Och sedan hade jag oerhört ont i, främst mitt högerknä, efter dagens skidåkning. Jag hotade till och med mitt knä med att jag skulle sluta åka slalom!! Men jag tog tillbaka det lika snabbt som jag sa det.. Det eftersom jag vet att aldrig, så länge jag står på benen, kommer sluta åka! Måste tillochmed erkänna att jag hellre slutar med dansen! OM jag skulle vara tvungen att välja alltså..

Bra dag alltsomallt!

 På tal om dans! Då jag skjutsade hem L ikväll så började vi drömma oss iväg till sommaren och sommarens alla underbara danser! och nu är vi ju sjukt mycket bättre än i somras så nu kan man ju bara ana hur bra danskvällar och sommarnätter man kommer få^^ Dreaming away..


Jag kom på att man kan vara askalas utan att ha gjort något speciellt! eller druckit!! Det är jag bäst på^^ Nästan, A och E är också ganska duktiga :p


En dröm kan inatt bli din, drömmar kan slå in!


Ha det askalas! Kram

Ovido - Quiz & Flashcards