Ida -

Alla inlägg under mars 2009

Av Ida - 11 mars 2009 22:44

Jag är sämst! Varför ska jag göra såhär?!?!?!?!


SKRÄP!!!!!!!

 Orkar inte med mig själv längre, snart lägger jag av!

Av Ida - 9 mars 2009 10:38

Ser du P-tangenten som en utmaning?

Det gör E!

(Jag har många E-vänner, bara så ni vet...)


Jobbade igår.. SKITJOBBIGT! Eftersom ni vet att jag har varit kvällstrött hela lovet så var det ganska jobbigt att vara tvungen att vara aktiv ändå till 23.00 igår. Fast vi var färdiga redan halv så var vi tvungna att vara kvar hela tiden.. Det förstår jag väl iofs, men det är ju onödigt om vi bara ska sitta på en stol, och just den söndagen då jag var död.


Jag ser i alla fulla fall P-tangenten som ett PPPppproblem!!


Kram

Av Ida - 8 mars 2009 09:09

Nu är jag hemma.. har varit vaken i snart en och en halv timma.. Sportlovssyndromet. Alltid samma visa varje år.. Men det är bara härligt^^ Kanske ska ut och träffa E och L idag.. Får se hur det blir med vädret.

 En sak, som säkert ingen av er vet/harlagtmärketill men Edward Cullen i Twilight kör en Volvo C30!!! Och vad är det? MIN DRÖMBIL! Tror bestämt att jag skrev ett inlägg om den för ett bra tag sedan.. (var bara tvungen!)


Men nu ska jag förena mig med familjen, till årets kanske första gemensamma frukost? (Annars brukar jag vara lite baktrött..INTE bakfull!) För det som de flesta av er redan vet, så dricker jag inte.. Men justja Bs man F kom ju på mig med att jag hade druckit :o ... Oooops... 

Av Ida - 5 mars 2009 08:59

Nu blir det sista uppdateringen innan nästa gång jag skriver.. Men då hemifrån Ume(å).

 Jag måste bara få berätta en sak.. (jag vet att du kanske inte vill... menmen..) E ringde då jag hade somnat (jag vet vanligt folk sover inte 21.30..) Och jag lägger på, sms.ar att "jag sover, kan vi ta det imorrn?" Men somnar om innan jag får svar.. Men då jag vaknar nu på morron, så har jag fått hela två sms! av E då.. Båda nästan lika panikslagna.. Men jag hoppas att du löste "problemen"^^ Hursomhelst jag har aldrig känt mig så elak som i morse då jag vaknade.. jag somnade ifrån sms nr1 igår.. FÖRLÅT! 


Annars så är det inte lika bra väder idag som det var igår:( Det är molnigt och det blåser FÖR mycket. Ska till Tärna idag, hoppas att det är bättre väder där..

Men om inte, med nypistade backar, blir nog dagen alldeles perfekt:)

 Nu ska vi bara packa matsäcken (det som pappa gör..^^) Sedan ska vi åka mot backen.. (Igår åkte vi till backen vid den här tiden:P) 


Men idag tar vi det lugnt, vi får ju inte åka skiten ur oss varje dag ;P

Pappa åker hem idag, så internet följer med han.. Så vi ses någon annan dag


KRAM

Av Ida - 4 mars 2009 17:15

är livet underbart ibland..

Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord.. Jag har tagit enormt många foton idag! Det var varit så underbart bra väder:) Vi var i backen tidigare än vanligt idag, redan halv tio.. Blåsigt på förmiddagen, mindre blåsigt på eftermiddagen, hur sköööönt som helst sista 5åken i kungsan! Mitt ansikte är lite vindpinat, kanske till och med fått sig en kyss av solen^^ Annars har jag bara mina knän att klaga på idag.. Jag vet, jag låter som en 70-åring som varit ut på första långpromenaden efter snön har försvunnit..Men jag är en van slalomåkare på 18 vårar.. ;)


Träffade B idag.. Frågade just mamma om hon hade sett B och så dyker hon upp.. Lustigt värre.. Sen sa hon, att hon hade varit så hurtig att hon och F hade gått upp på fjället bakom kungsan och åkt offpist ner.. Lite avundsjuk jag blev, jag skulle åxå ha ork och lust att göra det.. OCH vara lika bra som dem..


Jaja, bilder får ni kanske se senare..  Det här kanske blir den sista uppdateringen innan hemkomsten.


Kram

Av Ida - 3 mars 2009 09:36

Jag är ett vrak! Nu har knät börjat göra ont också.. Förutom låret, vaderna, handleden som jag redan klagat om..

Men nu skiner solen in genom fönsterna, så nu gäller det att komma sig upp i backen! :) Hoppas och tror att det blir en kanondag i backen. Snöade igår, så om backarna är bra pistade så har det inte så stor betydelse hur kallt eller molnigt det än är.. Men det är MYCKET roligare att åka om det är soligt!!



Ha en bra dag! KRAM

Av Ida - 2 mars 2009 08:42

Jag måste erkänna... Jag ljög litegrann i gårdagens inlägg..

Men inte så mycket.. Jag har istället för en 20-entimeters lårkaka 4 mindre lårkakor, men dem tillsammans ger mig lika mycket smärta som en gigatisk kaka som skulle täcka HELA låret. Detta skriver jag nu, efter att ha vaknat flera gånger inatt på grund av smärtor i låret.. Så jag har bara sovit på höger sida, vilket även har orsakat en sorts nackspärr! Så jag är inte på så bra humör nu på morronen. Men som tur är har jag syster och far med mig.. Som kan "rädda" mig om så behövs idag igen..  


Fått rekomendationer om bubbelplast.. Bra idé, men här kommer orsaker till att jag inte ska ha det.. 1. Får jag inte på mig mina täckbyxor (ev även täckjacka) 2. Ser jag ut som en zombie 3. lika osmidig som Anja Pärson..

Och det vill man ju inte vara.. :P


Nu till frukost och sedan blir det att entra det halvblåsiga och snöiga vädret där ute, men till backen ska vi!!!! :D


Kram (och kom ihåg att smärta inte är farligt!)

Av Ida - 1 mars 2009 15:07

blå, blå känslor i natten.. och på mitt högra lår..

Första åket, i ingemarbacken sker det.. Med nyslipade och nyvallade skidor, nya pjäxor så händer det. Plötsligt händer det.. Jag faller/ramlar/flyger/utforskar snön eller vad du nu vill kalla det.. Efter turbulens i kroppen och tappade skidor och en 40 meters åktur ligger jag som en klubbad säl mitt i backen. Pappa kommer lyckligtvis med mina skidor och jag inser att mitt vänstra lår har fått sig en smäll.. men på med skidorna och redo för nya äventyr! Sedan gav vi upp tärnaby eftersom det var tävling i ena backen.. inte så roligt, så vi åker till hemavan för att avsluta dagen. SVINKALLT pga blåsten men ändå fina backar och ingen kö :) Vi åker upp till kattungen för att fika och vad händer då jag ska ställa mig upp.. Jag tar mig på mitt vänstra lår och vad har vi där.. Känns som ett blåmärke. Nu då jag kom hem så undersökte jag mitt ben och tittut ett nästan 20centimeter lång lårkaka!! Fy skam vad svullet mitt ben är, men det hindrar mig inte från att gå ut och vara barnslig och åka på skärtlapp ^^ Eller åka slalom resten av veckan!! :)


Kram (och ta det lugnt i backarna! och kom ihåg; åk ALDRIG sista åket!!!)

Ovido - Quiz & Flashcards