Ida -

Alla inlägg under april 2008

Av Ida - 29 april 2008 19:57

hmm, finns det ingen rådgivning om hur man börjar ett inlägg?? det borde det..

Sitter bänkad framför tvn, den enda gång på veckan som jag verkligen måste se på tv.. Det är ju Ugly Betty.. den enda serien nånsin som jag orkat följa, för att JAG vill.. komisk men inte elak, mycket moral i den etc..


Har redovisning imorgon, EFTER jag har slutat.. *STOR--suck* Mest för att jag MÅSTE med en buss som går.. En buss som förflyttar mig till den plats jag ska vara på då majbrasan tänds klockan 7.  Så jag måste gå från redovisningen, och jag kommer fullständigt skita i om min grupp inte hinner redovisa!! nästan, jag ska med den bussen..!


NU efter att ha glömt bort att blogga under tiden jag suttit å sett början av dagens Ugly Betty... NU ska jag slute blogga och göra äxan samtidigt som tvn istället..


Månadens luddigaste inlägg. Kram

Av Ida - 25 april 2008 20:45

På tal om tandställningar.. Vill bara säga till Cecilia att jag gjorde samma sak med min "lösa" tandställning.. men det är ju problemet med den..

 Så till er alla unga som inte vill ha tandställning, ni kommer att ångra er sen.

 Operationen idag gick bra, jag blundade i mer än en timme menmen.. Det värsta var typ då dem drog bort det påklistrade lakanet.. Det var 100000 gånger värre än flera plåster, bara så att ni vet.

Det mest komiska är att dem sa att jag skulle ha ont i munnen i flera dagar, men jag har inte haft ont, än..

Men det är gjort iaf, å hoppas inte på nåt liknande.  


Nog prat om sånt prat..

Jag har haft ett dvd-maraton med E idag.. somnade i nån timma, men det var trevligt förutom om det var under dem omständigheterna.. Att E inte var i skolan och att jag gjorde det där i morse..


Nu ska jag försöka få i mig nå dryck, i sugrör förmodligen.


Kram på er alla!!

Av Ida - 24 april 2008 22:42

Nästan... bara det att jag är nervös inför imorrn. Som kanske inte så många vet så har jag tandställning, ja vid 17 års ålder fick jag tandställning.. ganska ovanligt tror jag.

 Min mun är seg.. Imorrn ska dem operera "ner" den.. Låter värre än det är.. tror jag.. eller.. kanske.. eller inte..


Jaja nu borde jag lägga mig så jag inte försover mig..

Borde som man skulle göra med massa andra saker också.. Jag borde jobba med skolarbeten, jag borde cykla mer, jag borde plugga körkortsteori... Massa borden som jag måste göra, iaf för att jag ska känna mig nöjd och duktig..


Massa ansvar över att själv lyckas för att sedan upptäcka att man inte behöver lyckas för andra. Jag ska lyckas för mig själv, för att jag är mig själv och ingen kan ändra på "Lappis" (Ida/jag) "Lappis"-historien drar vi en annan gång..


Kram!

Av Ida - 20 april 2008 15:24

Tog ett tag innan jag kom ut.. i soln alltså, fast den for ju ganska snabbt då jag väl kom ut på balkongen.. Men jag fastnade ju framför tvn först. Körslaget var ju i repris för jag var borta i går kväll, och Brolle FÅR inte åka ut. VIlket han inte gjorde ändå. Han är har ju den grymaste kören av dem alla!! Men sen gick jag ut.. å då var molnen ett faktum. Solen hade gått å vila, typiskt, fast jag får väl skylla mig själv. Sen gick jag in, å såg att "Here on earth" va på 3an. Så nu sitter jag här och bloggar framför en film som jag har sett x antal gånger... typ ganska många. Tror jag har bloggat om den åxå.


Molniga kramar från en ickebokmal som läst några kapitel ur "brustna hjärtans café" idag, vilken för övrigt inte är så himla bra. Inte för mig iaf.

Av Ida - 20 april 2008 12:04

Here I am.

Borde gå ut och njuta! Det ska jag, men vad ska jag göra. Ingen cykel hemma. Skavsår. Lat som jag är den här söndagen så ska jag nog ta massa filtar och en halvutläst bok och sätta mig på balkongen och läsa.

Kanske att jag behöver börja om boken men skönt ändå.


Soliga kramar från en ickebokmal som tänker ägna sig åt läsning idag.

Av Ida - 18 april 2008 23:56

För jag har blommor i mitt hår.. eller iaf på tröjan jag hade idag. Det är skönt att värmen har kommit hit upp. Men det går nästan till överdrift ibland, typ då människor går i linne och shorts den 18 april. Nog för att det är över 20 grader på mätaren så är det inte det i luften. Jag tyckte det passade med svarta långbyxor, gul tröja och mina gula snygga klacks. Jag var ganska nöjd då jag kom ihåg att ta med ballerinorna åxå, för jag såg det lite opassande att köra bil med klacks på körskolan. det ågr ju men det känns inte rätt..

Dessutom trots min laktosintolerans så var jag tvungen att inta årets första mjukglass. Hade ändå med mig lactrasepillren så min mage gick det ingen nöd på. Konstigt att det dära strösslet kostar 1/3 av glassen som egentligen är enormt mycke mer volym.

 Sedan idag så hade jag då den där körlektionen. Den körlektion som jag gjorde fel.. så sjukt onödigt! varför? men lite bättre känner man sig då lärarn säger att de flesta gör det där felet. Hon tyckte ändå att det gick bra och tyckte inte att jag behövde boka in några fler tider. Det visar ju ändå att jag inte är helt ute och cyklar.

Det fina vädret har gett mig ett dilemma. Jag vet att jag borde cykla varje dag, men det där buss-skolkortet gör ju saken lite mer motsträvig. Jag menar, jag förlorar ju inget på att ta bussen, tänker man på morgonen då man inte orkar stiga upp. Sedan känns det inte bättre om man får veta att ens klasskompis cyklat typ 3 mil till skolan den morgonen.

Men om vädret håller i sig, som jag hoppas men just därför inte kommer att göra det, så ska jag försöka att vakna i vettig tid och masa mig ut på en cykelfärd. Ska nog cykla in till stan eller något liknande, kanske tar en längre tur ända upp till Sportaffärn på Ersboda... Skulle verkligen vilja ha en vår jacka men som ändå är ganska sportig och ändå snygg. Tro inte att det här är på väg att bli nån sorts modeblogg, för det blir/är det inte.


Var ju å fikade med J och E nyss.. Sen gick vi å såg " Min brors flickvän". Den var bra, och det var skönt att se bio. Jag har en liten pinsam sak att erkänna. Sist jag var på bio, förutom idag, så såg jag förra Harry Potterfilmen.. Vet inte ens vad den heter. En annan ovanlig sak som jag erkänner och gärna står för. Jag har inte sett "Sagan om ringen", tyck vad ni vill men jag vill itne se den för att " det är en film som man måste se" utan för att den intresserar mig och är bra, genrer.

Nu för att jag ska vara hurtig imorrn/idag så måste jag nog natta mig nu


GodNatt och Kram

Av Ida - 15 april 2008 21:53

Long time ago...

Var i Sundsvall i helgen, med kören. det var rolgit, skitskoj egentligen.

Men jag har sjöng bort min röst därnere. Har haft nötkänsla i halsen.


Måste ju bara vara lite aktiv här på bloggen, varför blir det så att man blir mer inaktiv ju längre man har sin blogg.. Jag har sett många som har otroligt många unika besökare men som blir mindre uppdaterad med tiden och ja, varför?


Jag sa nån gån i början att jag skulle tala om mitt liv..


Jag mår piss just nu.. Trött inte sova-trött utan trött.. Skulle bara vilja åka iväg utan alla måsten och utan att krav!!
Sedan är det ju det där om att skaffa sommarjobb.. Alla verkar ha ett, jag är ute sent, ingen erfarenhet, inget körkort (än).. Vad begär dem??

Jag vill ha ett jobb, hur svårt kan det vara?? Alla har bokade intervjuer och där jag sökt vill de inte säga nåt..


FN-rollspel på skolan, jag representerar USA. Vi ska ha formella kläder imorrn så detär bäst att jag går å stryker min skjorta/blus nu..


GodNatt och Kram

Av Ida - 7 april 2008 20:09

Krönika- personlig diskussion av ett aktuellt ämne..  Ganska roligt att skriva, blev ganska nöjd med den som jag skrev på skolan. L läste igen den och tyckte att jag utvecklat min svenska, tydligen så hade jag även börjat uttrycka mig mer avancerat... L dömer hårt, hårdare än de flesta andra svensklärare känns det som. Men det ser ju ljust ut att jag börjar klättra bort från grunderna. Jag har inte IG om ni trodde det. Det verkar ju ändå lovande att hon börjar att tro på mig.


Sedan är det ju sjukt oacceptabelt att det ska behöva bli såhär i april, det ska inte snöa efter att de har töat i nästan en månad. Till en början trodde jag att det var övergående och det verkade ju ljust då ingenting la sig på marken men sedan upptog vinden och snön började att vräka ner- vädret var ett faktum. Nu ligger snön vit på gångvägen och cyklarna syns inte snart för sin vita förklädnad. Fransmännen är säkert överförtjusta men det är inte jag. Alla som känner mig väl kommer väl att kommentera något i stil med "Du vill ju alltid att det ska snöa!" - Ja då det är minusgrader och vinter! Nu är det vår och det är tid för TÖ!


Nej, varför pressa fram nåt mer att skriva??


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards