Ida -

Alla inlägg den 5 april 2008

Av Ida - 5 april 2008 22:35

Ja, då blir det ett nytt inlägg.

I förrgår var jag på skolan som sej bör. Dock var jag 15 minuter sen på morronen. Lärarn var inte i klassrummet och vi lyssnade på radio, så inte så farligt. Sen var det tandläkarn nästa och snacka operation. Sen på lunch, sen till franskan, hela svenskan- där vi fick i uppgift att skriva en krönika inför nationella proven. Jag skriver om Blondinbella och jag måste medge att jag blev så exalterad så jag satt i går(fredag)kväll och skrev på den. Tro inte att jag gillar blondinbella så hon framstår inte som smart i krönikan..

Sedan springa å ta bussen till NUS igen för röntgen av käken. Sedan tillbaka till skolan och va med på samhällslektionn 5 minuter. Sen gruppträff nästa.

Sen hem och pusta ut.

Igår kom jag till skolan och fick prata lite franska med fransmännen som har kommit som utbytesstudenter till våran skola. Sen dubbellektion samhälls. Sedan IKK med fransmännen, på engelska, sedan springa till maten och sedan springa till körskolan för att tvärnita i 90.

Sen lunka tillbaka till skolan. N var där och vi gick upp till vbtrummet. Där hittade jag möglig mat i ugnen. Så jag fick i uppdrag att skura upp hela den. Sen kom alla andra och vi lagade typisk svensk mat till alla fransmän.  Sen springa till LUFF för att prata med J, M var tydligen åxå där. Sen orkade jag inte mer och gick till bussen och trodde att jag höll på att missa den så jag sprang, men så var inte fallet. Väl hemma så somnade jag.

 Vakna kvart över 8 slänga sig in i duschen och sen få skjuts till bstn för att åka till, padam, Husum för att se på en buggtävling. För jag har, som inte alla vet fått ett nytt halftnybörjarintresse Bugg. Det är trevligt.


Nu blev det här ett sånt där inlägg som jag lovat mig själv att inte skriva.


Nu ska jag natta.

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards