Ida -

Alla inlägg under augusti 2011

Av Ida - 10 augusti 2011 18:30

 


 


 


  


Fina bilder jag tagit. Växelspak, prästkrage, stensöta och en himla underbart vacker sjö.


Av Ida - 10 augusti 2011 17:51

dessa ben!

 


eller allt på hela bilden! det går också bra..

Av Ida - 9 augusti 2011 01:03

Idag åkte vi iväg till Skallbergsgrottorna och kröp. Sjukt roligt! Jag blev dynvåt för det regnade och allt var blött. Jag satte mig dessutom ner i en pöl nere i berget. Samt att det forsade efter bergsväggarna och droppade lite här och var, men det var det värt, alla gånger! Vi hade pannlampor och två kameror som sattes fast på hjälmarna. Spännade! Vi gick leden och när den tog slut så fortsatte vi en krypled innan vi såg dagsljus. Då riggade killarna toppankare och jag försökte få upp värmen. Hade som tur var med mig torrt ombyte :D Åt min banan och sen var jag på banan igen! Sen klättrade P och jag och A repellerade oss ner. Sjukt roligt, nästan roligare än att klättra! Älskar känslan. Här är några andra, rätt gamla klätterbilder.


     

Gillar äventyr!


  

Här är jag högst upp på berget!


Av Ida - 8 augusti 2011 14:57

Vi har en granne på gatan som ser precis ut som Anders Bagge. Dessutom kör han världens coolaste MC. Han har en son som är hur söt som helst. Jag kallar honom för mini-Bagge. För han ser ut som en mini-Bagge. Han är rätt gullig. Nu stod han precis utanför deras port i rosa Crocs. Hela familjen verkar för övrigt väldigt fin. De har nyss skaffat hund. Och nu kan man tro att jag spionerar, men jag sitter bara vid köksbordet och plinkar på datorn eller gasar på symaskinen. När jag blir gammal kommer jag säkert bli en fönstertittandetant. punkt. 

Av Ida - 5 augusti 2011 14:40

Jag älskar mönster och färger. Klär mig alltsom oftast i både randigt och blommigt. Oftast är allt färgglatt också. Såhär njöt jag av Maggio, Carolina ooch The Ark.


 


     

Skor Vagabond // Shorts Nelly.com // Oversizetröja H&M // Väska (syns knappt) mammas gamla // Tennarmband från Öjebyn // flätat armband KappAhl

 

  Bättre bild på shortsen. (klicka för större bild)

Av Ida - 5 augusti 2011 14:28

Festivaltjej är jag inte riktigt, men såklart kan det vara massor av trevligt med det också. Här hade jag i alla fall en helrolig kväll!


Jag hade inte alls planerat in någon tur till PDOL. Skulle "bara" upp till Piteå för sol och kalas. Faktumet att Maggio skulle spela nådde mig på lördagsmorgonen och jag bokade två biljetter på studs! En till mig och en till min syster. Sen hakade lillstyvbror och kusin på.


  

Hon var bättre än jag någonsin hade vågat hoppas på! Jag tycker som många andra att hon är kanske Sveriges bästa artist. Lätt. Hon var hur som bättre live än på skiva, tycker jag! Fin var hon också, gillar toppen till tusen.


  

Lycklig blev jag när jag insåg att Carolina Wallin Pérez skulle spela samma kväll, efter Maggio, så det krockade inte! Lycka! Hon är så himla duktig och hela bandet var så tajt och hela repetoaren. Älska kyrkakustik och storheten på en kyrkscen.


 

Näst på tur stod The Ark. Fullt ös! Häftigt att ha sett dem, speciellt eftersom det är deras sommar som band. Det var fart och fläkt och såg mest ut såhär...


 

Men det är också fint.


Det var väldans mycket folk på alla tre konserterna. Jag hade superbra platser överallt och kvällen blev riktigt NAJS.


Av Ida - 1 augusti 2011 02:41

såhär har min HELG sett ut..


  

Tagit det lugnt på Pites bästa playa!


Vi var nästan ensamma.. Solen sken, men missade oss stundvis.


Sen festivalade jag litegrann med systeryster och styvbror. Jag var brunast. Maggio stod på scen och underhöll ljuvligt bra, sanslöst! Carolina Wallin Pérez var lika finstämd som vanligt och The Ark var som de brukar. En helt galet bra kväll! Himlen var blå och shortsen blev aldrig för kalla. Mums!  


Ovido - Quiz & Flashcards