Ida -

Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida - 13 oktober 2010 10:38

såhär ser jag ut nu.. Pyjamasbyxor och randig tröja. Byxbyte genast!

     

Av Ida - 12 oktober 2010 10:41

   

Fina J och E på Ikea! KÖTTBULLAR SÅKLART!


       

Jag var hemma i helgen och Syster och jag tog lite kort.. Min supermysiga och goa halsduk fick såklart hänga med!


    

syster och mamma bjöd på fika på söndagen, mums!


    

sen har jag pysslat i helgen.. målat ramar.. men jag målar lika mycket på mina händer!


    

såhär blev det! tanken är att ramarna ska stå på några tavellister som jag köpte på Ikea men som jag inte skruvat upp än.. Snart så! (såklart har jag tagit fotona också ;) )


    

Bitar från mitt rum.Oordning på skrivbordet och den fina utsikten på garaget! Hna som har dörren just utanför mitt fönster är en hejjare på att smälla i dörrar också. Fint!


Då kan man se ut såhär i håret..:


   Inte så charmigt! Men så var det!


Nu PLUGG

Av Ida - 12 oktober 2010 09:43

stjärt, bak eller vad du nu kallar det gör ONT.


Träningsvärk som heter duga. Först någon timmes dans i söndags, funktionell träning igårkväll och gymmet i morse. Hade det varit någon annans träningsschema hade jag skrikit "HURTBULLE!!!" men eftersom det är lilla otränade jag så säger jag hellre, "ett försök till att komma igång med träningen!"


Min rumpa och mina lår är värst. Men det som känns bäst är i alla fall bålen och skuldran. Har haft så ont i ryggen.. eller egentligen inte ont, bara trött och öm. Men det känns faktiskt bättre nu efter träningen! SKÖNT! Då blir jag mer motiverad att fortsätta! HEJJA PÅ MIG!


kram

Oh

Av Ida - 11 oktober 2010 00:04

I helgen har jag verkligen bara SLAPPAT.

Jag har tillochmed varit så lat att jag inte ens orkat göra mat, så då har jag åkt hem till mammsen och ätit. Eller det kanske är umgänget som jag saknar ibland.

Jag har så himla lätt för att bli rastlös.. Och tyvärr så brukar det inte leda till attjag tar tag och gör massa saker. Men igår så tog jag ändå tag i att måla några ramar. Det är så himla roligt att småpyssla! Men det tar ju för LITE tid. SÅ jag hinner ju ändå bli rastlös. Idag styrde mamma och syster fika på stan, jag fick sällskapa och blev till och med bjuden! GÖTT.

Nu skajag bara ta tag i att borra/skruva upp mina tavellister så jag kan ställa upp alla nymålade ramarna med alla fina foton som jag tagit!! :D


Imorrn skola! Nu, sängen..



Av Ida - 9 oktober 2010 13:12

jag skulle blogga om!


Jag har tänkt flera gånger i flera dagar att jag ska skriva om:


-skidlärarmötet jag var på!

-vuxenmobbning

-IKEA-resan

-Idol

- och massa andra småsaker!


men nu ha rjag inte ork och tid till att skriva nå mer. NU bär det av hemåt! Hemhem alltså.


kramhej

Av Ida - 6 oktober 2010 12:54

Nu har jag (försökt att!!!!) fördjupa mig i Durkheims lilla teori om samhället, fostran och socialisation. Framsteg? ja, men i den takt som om en sengångare hade all tid i världen. Därför bloggar jag istället. Har nu trots min långsamma tankeverksamhet nästan analyserat klart synen på utbildning inom skolan inför dagens seminarium. Och nästa anhalt är att jag ska vara på skolan om två timmar. Tid över? egentligen inte.


tjoflöjt!



Och Martin, jag fattade ändå ingenting, bara att Lenin och Stalin tolkade Marxs "kommunistiska manifest" helt olika. Samt att Marx inte alls hyste någon tillit till den borgeliga statsmakten som han ville avskaffa ;P

Av Ida - 6 oktober 2010 00:14

Ca 47 sidor om marxismen senare så går hon och lägger sig. Sent. Typiskt. Seminarie imorgon. Nu säger vi hej till John Blund.

Av Ida - 5 oktober 2010 09:53

JAG BLIR GALEEEEEEEEEEEEEEN!


På torsdag beger vi oss till IKEA och Birsta för att inhandla sakr till läggan.

Jag har hittat ett skrivbord i katalogen som jag kan tänka mig, men det är egentligen alldeles för futuristiskt för min smak och stil. Därför kollar jag runt på blocket osv för att hitta ett bättre men ändå billigt. Jag har hittat TRE JÄTTEfina skrivbord, som förvisso behöver lite ompyssling, men ändå väldigt IDA.

Lyckan stiger inom mig, tills jag inser att ALLA fina jag hittar finns i SKELLEFTEÅ. INGET ALLS I UMEÅ. BLÄ.

Dock vet jag med mig att när jag växte upp fanns det ett jättefint, litet alldeles lagomt skrivbord. Men päronen har säkert slängt det, pyttsan. Min far ringer inte upp mig heller.. Men jag är väl bara bortskämd med att han brukar ringa upp DIREKT när jag ber honom.. Världens bästa pappa har jag!


JAG VILL HA ETT SKRIVBORD INNAN TORSDAG! 


Dessutom så har jag mitt drömskrivbord hemma hos H. Men det är ju hennes, så det är ju en omöjlighet!

Ska luncha med henne nu idag så hon kanske har några tips/skrivbord i bakfickan! hoppas!


nej, nu tar jag en sväng till Myrorna.



UPPDATERING. Blev ingen sväng till myrorna. Blev att jag köpte ett jättefint skrivbord på blocket istället. Så på torsdag ska det hämtas i Sundsvall det också! Allt ordnar sig tillslut!! :D

 

Ovido - Quiz & Flashcards