Ida -

Alla inlägg under februari 2010

Av Ida - 11 februari 2010 11:36

gillar jag. Men jag är så seg så jag kommer aldrig mig för att gå ut och gå medan den lyser. Istället gör jag som nu, hänger vid datorn.


Men å andra sidan är det roligt också. Detta eftersom annars hade jag inte kunnat prata med M på fejjan och inte fått veta att hon lagt ut bilderna från i lördags på hennes blogg.

Haha, grymma bilder! Speciellt den där jag och K ska smälla ballonger på en stackars kaktus. Ibland är det roligt att städa! Okej!?


Men sopsäcksrullebilden var ju ändå mest övertaggad! Tur att bilden togs på långt håll, annars hade jag gråtit över mitt leende. Tragiskt men sant. Å andra sidan så ser jag ju megaknäpp ut på andra bilder där jag knäppler. Tragiskt det också. Men det mest tragiska är ju att jag klagar på det nu. Tragik.


Nu ska jag slänga på mig ytterkläder i rekordhastighet så att jag hinner ut innan solen går i moln. SKulle var skönt med en längdskidsåkningstur också. Men detär nog ett alltför stort projekt. Då hinner solen verkligen gå i moln!!


Tjohej



Av Ida - 9 februari 2010 22:42

Alltså det är så SKÖNT att åka skidor! Jag får en sån kick och lycklig känsla i magen.

Hade en härlig kväll i backen idag. Frös litegrann men jag gillar att åka i mörker. Såklart är det ju upplyst i backen men det blir som en annan känsla, och så är det ju färre i backen. Dock var det förvånandsvärt många! Många fler än på typ ungdomsgårdar och sånt. Men sedan några veckor så är fmailjebacken även upplyst. I fmailjebacken är hoppen, railsen och allt sånt belägrat så det var där de flesta höll hus. Förutom jag och några som vågade oss på den riktiga backen. Backen där man får uppleva farten, kraften och LYCKAN.



Kramhej

Av Ida - 8 februari 2010 11:58

Jag är på myshumör. Kanske beror det på att jag sitter i pyjamas fortfarande. Om jag får gissa själv så kommer jag göra det halva dagarna hela veckan. Då jag var hos mormor och morfar förra veckan så fick jag med mig en sak av mormor hem. Nämligen dessa! Helt underbart söta och sköna stickade sockar :) Jag har världens bästa mormor!


       

(klicka på bilden så blir den större)

Skorna inhandlade jag i Boden. (Skorna är av märket ROOTS..) Min börs blev lite tunnare den dagen men jag har ju  haft skorna varje dag sedan jag fick påsen med skokartongen i min hand och dem är så sköna och mysiga och snygga och bra och varma...


Kramhej

Av Ida - 8 februari 2010 09:56

Jag har haft en helt galen, underbar och rolig helg! Jag rekomenderar att alla borde få ha sådana helger, det är människan värd. I alla fall känna sig så glad som jag gjort i helgen. Lördagens galenskaper kommer jag inte glömma i första taget!

Tack M och allihopa som gjorde mig så glad!

Nej, jag fyller "inte" 20 i vår...

Men man ska vara barn ibland också, inte bara vara vuxen och ansvarsfull. Släpp loss lite då och då också!


Jag älskar verkligen sol och snö och minus 5-10. Solen värmer mig och snön knastrar under skidorna. Jag kan slänga mig i en snödriva och bara njuta (helst på ett underlag!) Sedan kan jag fika oboy och mackor i skidbacken och solen värmer så mycket så jag kan öppna upp/ta av mig skidjackan. Senare på kvällen går jag ut, fullt munderad inför skärtlappsrace (jag vinner jämt!) Och sedan slänger jag mig som en slagen krigare i snön och njuter av stjärnornas magnifika uppträdande i himlen. Är det något som varje gång förbluffar mig så är det stjärnhimlen. Jag är också väldigt bra på att vara rastlös men stjärnorna kan jag ligga och titta på LÄNGE! Det är höjden av galenhet, eller bara njutning.


Kramhej

Av Ida - 4 februari 2010 14:08

om man "tvingas" upp vid 6 för att väcka en syster som redan är vaken.

Hon var i allra högsta grad vaken och sedan så slängde hon ut mig ur sitt rum då jag halvsomnat tvärsöver hennes säng/fötter. Sedan gick jag ner i soffan och tänkte att jag kunde slappa där tills syster kom ner för att äta frulle. Jag hörde ett "hejdå Ida, "jag åker nu!" "va, redan?" "ja, jag tar den tidigare bussen.." "ooookeeeeeeejzzzzzzz" lät det säkert från mig! Hahah


Jag sov nämligen från sju till tio i soffan. Hörde inte ens då pojkarna grus kom ner, åt frukost och gick till skolan.

Ja, så var man utvilad i alla fall!

Åkte sedan till tandläkaren och fixade som vanligt. Sedan har jag försökt att packa upp väskan från Schweiz. Jag är inte riktigt klar med det än. KOmmer ta en längre evighet.


Nu ska jag och lämna in min dator på lagning (IGEN!!!!! GAH) och sedna dumpa R på verkstaden där min kära saab är. Sedan köra som en pil till stan och träffa E!! =D


Kramhej

Av Ida - 3 februari 2010 23:30

nej, det är det verkligen inte! Jag "tvingas" att gå upp tidigt imorgon för att väcka min syster och kicka iväg henne till skolan. Inte juste! (Schysst?)


var på kören idag och kraxade igång mina stämband som inte sjungit på mer än ett halvår. Tragiskt! Men det var skoj att äntligen vara tillbaka på banan igen. Men jag hade jju ingen aning om vad som skulle sjungas.. Men det kommer, jag försöker inbilla mig att jag lär mig snabbt!


Nu ska jag försöka rädda världen samtidigt som jag ska somna för att överhuvudtaget vara till någon som helst hjälp imorgonbitti! Kommer ju vara död där vid middagstid imorgon dock!


haha



Kramhej

Av Ida - 3 februari 2010 10:09

Jag är megataggad inför helgen! Ska bli så skoj :) Dock kanske jag får hoppa över dansen på fredag... Men det bjuder jag på!


FÖr om jag ska orka med helgen med alla dess inplanerade saker så måste jag sova också. Och det får bli på fredagskväll!


Idag åker till jag till mormor och morfar för ett stopp. Sedan drar jag vidare hemåt för att kanske hinna till körövningen. Dock är jag ju ungefär ett halvår sent så vi får se hur det blir, jag kan ingen låt alls. Plugga texter blir det i såna fall, men jag har ju inte så mycket annat (i vanliga fall) att göra.


Imorgon planeras fika med E, ska bli så roligt att träffa henne igen! Längesedan sist.. Kanske hinner träffa andra E också.. varför har jag så många E i min vänskapskrets?


På fredag planerar jag för en familjemiddag. Har inte varit på någon sådan än sedan jag kom hem.. (pinsamt)


Lördag morgon ska jag upp tidigt för att hinna fiska upp B innan vi åker till Vännäs för skidskolan som börjar 9. Efter den kanske jag ska ha en privat elev.. vi får se vad bossen säger. Sedan ska jag hänga i backen hela dagen, med the elit-gang! M och D är i alla fall spikade. För sedan ska M ha 20årskalas (fest, party you name it!) Typ i backen. Vintertema, kan man komma i skidkläder?


Sedan bär det av hemåt för lite lite sömn innan jag ska upp igen för sista dagen på skidskolan, söndagen alltså. Ska hämta B innan. Blir väl traditionell korvgrillningsavslutning me barnen. Sedan hem och SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVA innan det är dags för samkväm! Hoppas mina favoriter ska dit!


Sedan ny vecka! Kanske ska ta tag i sitt liv då?




Nu ska jag packa och sedan bege mig mot mina kära morföräldrar!


Kramhej

Av Ida - 1 februari 2010 23:26

som idag som ger mig ett leende på läpparna. Vädret har en märklig inverkan på oss och naturen likaså. Jag fick i uppdrag att köra upp till Råneå efter lunch. Och det var så vackert väder och jag älskar verkligen naturen och vintern här uppe! Hur kunde jag ens tro att jag skulle överleva utan den?


Mitt hjärta slår i alla fall mycket lättare då jag får vara i en sån här vacker och underbar del av världen. Jag kommer aldrig att överge det här!


  

allt är så vackert då det är soligt på vintern och det gör mig ingenting att det är mer än minus 20 ute!   




Kramhej


Ovido - Quiz & Flashcards