Ida -

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Ida - 8 februari 2010 11:58

Jag är på myshumör. Kanske beror det på att jag sitter i pyjamas fortfarande. Om jag får gissa själv så kommer jag göra det halva dagarna hela veckan. Då jag var hos mormor och morfar förra veckan så fick jag med mig en sak av mormor hem. Nämligen dessa! Helt underbart söta och sköna stickade sockar :) Jag har världens bästa mormor!


       

(klicka på bilden så blir den större)

Skorna inhandlade jag i Boden. (Skorna är av märket ROOTS..) Min börs blev lite tunnare den dagen men jag har ju  haft skorna varje dag sedan jag fick påsen med skokartongen i min hand och dem är så sköna och mysiga och snygga och bra och varma...


Kramhej

Av Ida - 8 februari 2010 09:56

Jag har haft en helt galen, underbar och rolig helg! Jag rekomenderar att alla borde få ha sådana helger, det är människan värd. I alla fall känna sig så glad som jag gjort i helgen. Lördagens galenskaper kommer jag inte glömma i första taget!

Tack M och allihopa som gjorde mig så glad!

Nej, jag fyller "inte" 20 i vår...

Men man ska vara barn ibland också, inte bara vara vuxen och ansvarsfull. Släpp loss lite då och då också!


Jag älskar verkligen sol och snö och minus 5-10. Solen värmer mig och snön knastrar under skidorna. Jag kan slänga mig i en snödriva och bara njuta (helst på ett underlag!) Sedan kan jag fika oboy och mackor i skidbacken och solen värmer så mycket så jag kan öppna upp/ta av mig skidjackan. Senare på kvällen går jag ut, fullt munderad inför skärtlappsrace (jag vinner jämt!) Och sedan slänger jag mig som en slagen krigare i snön och njuter av stjärnornas magnifika uppträdande i himlen. Är det något som varje gång förbluffar mig så är det stjärnhimlen. Jag är också väldigt bra på att vara rastlös men stjärnorna kan jag ligga och titta på LÄNGE! Det är höjden av galenhet, eller bara njutning.


Kramhej

Ovido - Quiz & Flashcards