Ida -

Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Ida - 29 maj 2011 22:36

Klickade just in på yr.no - världens bästa väderprognos enligt mig! Men insåg att de förändrat något!! DET STOD JU PÅ ENGELSKA. BLev förskräckt och förvirrad när jag inte förstod något. Var är langtidsvarsel ? time for time? Varsel? Nerbor? Blev nästan lycklig in i själen när jag (trots engelskan) hittade språkändringsknappen. Nu är ordningen återställd och det ska bli sol imorgon! Taggad till tusen! Kollar på Mästarnas Mästare. Ligge något efter i de avsnitten så nu är det del 7 av 10 som spelas. Har hållit på i ca 2 timmar och än är det 35 minuter kvar. Typiskt vårat sämsta internet. Det är i slutet av månaden så jag borde ha räknat ut det.


Men det kan inte göra mig bitter för idag har jag haft en redeligt trevlig dag med fina flickor på affär. 3 timmar och jag är totalt meganöjd över mina inköp. Skåda nedan!

 


1. Klänning H&M (förra inlägget)

2. VILA. Supersöt sommarklänning- ska användas flitigt!

3. Kofta på supermegaREA. Koftor behöver man alltid! Vero Moda.

4. Skir blus från VILA med knappar på ryggen.

5. Oversizeblus med osymetriska sömmar- Only.

6. DAGENS BÄSTA KÖP. Tommy Hilfigershorts. Höga i midjan, Marinblåa, sitter som om de vore sydda efter min kropp! KAP med stora bokstäver!

7. Hilfigertop som mamma lånat ut/aldrig använt. Den ska jag använda!

8. Knutblus som jag älskar totalt! blommig. Vero Moda.

9. Objecttunika/klänning som inhandlades för några veckor sedan. Användes på en 100 (50+50) årsfest och jag har sällan känt mig finare! Gärna med ett bälte i midjan!


      


Spinningskor är som sagt inhandlade så imorgon ska det cyklas som aldrig förr! Lovar att återkomma med recension om skillnaden cykelskor vs. träningskor! Spännande spännande!


fina blommor bara!

 


Sleep tight!

Ovido - Quiz & Flashcards