Ida -

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Ida - 28 januari 2011 17:56

Vaknar efter tio någon gång av att J kommit tillbaka efter en föreläsning på skolan.. Känns sådär lagomt effektivt och ambitiöst att jag låg och sov så länge!


Degade på i några timmar tills det var dags att bege sig mot Iksu och få en välförtjänt massage! Lycka för heeeela kroppen, men man blir mör! Ska tillbaka om en vecka, känns skönt redan nu! Borde ha lagt mig och tagit en vila efteråt, men det hände ju inte. Kanske lika bra för jag måste upp med tuppen imorrn och då är det en fördel om ja somnar i rimlig tid ikväll.


Därför ordnade jag med bilen, duschade och spnderade en evighet framför spegeln eftersom jag inte kunde bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll! Slutade med att jag nu sitter här i det nyaste tillskottet i garderoben. En suprduperhärlig klänning! Känner mig så fiiiiin.


Sen har jag avverkat några telefonsamtal och pyssel. Tiden går så otroligt snabbt när man pysslar oh det är bara skojsigt.

jag pysslade ihop ett kort till M som fyller 21på söndag, grattis till henne! Hon har styrt middag ikväll, ska bli så trevligtså! En timma kvar och jag kanske ska sätta på tvn och kika handboll?!


Såhär blev delar av kortet..

  

Ickesmikrande ljus men såhär ser jag ut ikväll!



Ovido - Quiz & Flashcards