Ida -

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Ida - 11 januari 2011 08:24

Vaknade som vanligt av att vaktmästaren var här och plogade just efter sju. Det får jag faktiskt inte klaga över, och vill inte! Dock är det lite drygt att ha fönstret mot garaget och vinterns snöuppsamlingsplats men nu har det hänt så många gånger i vinter att jag knappt reagerar på ljudet. Dessutom har jag ingen rullgardin och fungerande persienner så jag sover utan något insynsskydd. Känns sådär lagomt roligt när han är och skottar och sitter i sin höga traktor och kan och har förmodligen sett mig sova..


Idag kände jag att jag ville sova till tio någon gång, kändes lagomt efter nattens bravader..  men icke sa nicke för efter traktorn hade åkt så började det klinga och klonga PRECIS utanför mitt fönster. Vaknar ur min lilla halvdåsiga sömn och inser till min förskräckelse att det är några som håller på att bygga en byggställning just utanför mitt fönster.. JUST utanför! alltså rakt utanför.


Har hälsat på gubbarna, genom fönstret såklart och känner mig lite besvärad att någon bara har full koll på mig fast jag egentligen är i min som man brukaar säga "fristad"..


  

bilden är för övrigt tagen från min säng.


Får se det som ett tecken på att jag ska upp och plugga.. men är ganska borta fortfarande så det tar nog ett tag att vakna till liv. Känns ännu roligare att J ligger och sover i sitt rum utan större bekymmer med byggställningar.


Ha en fin dag allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards