Ida -

Alla inlägg den 19 mars 2008

Av Ida - 19 mars 2008 14:23

Nej J, det gör jag inte.. har ju redan betalat :P och jag tänker inte ta någe fler lektioner än som följde med i paketet..

 Teorilektion idag.. lite nervös, men vet inte varför.. kanske känner att jag är dålig.. förmodligen.. men jag är som dem säger på skolan att man ska va.. Våga ha fel!! ja, och då måste man ju svara på deras frågor då ingen annan gör det.. eller hur?? (många punkter sry.)

Hoppas det inte blir så många, ganska bra förra gången, trots att vi var uppdelade då. Jag vet inte om man ska plugga före lektionerna eller hur man ska göra. För på J och Fs körskola så skulle dem läsa igenom massa kapitel innan lektionerna.


Men nu nog med det.


Vet inte om jag nämnt att jag å J:na har startat en kristen skolgrupp.. idag hade vi en liten "påsksatsning" dvs vi hade tipsrunda om påsken, vinnaren vann ett stort ägg fullt med godis..  Skulle jag vilja ha.. men J (lärarn) bjöd på x ton godis på Feken idag.. och vi var bara 5 pers närvarande.. ja, ni kanske kan räkna ut.

Det var ändå ganska många som var med, dock endast typ 1/4 av skolan men ändå.


Nu ska jag gå till mattelärarn och hämta hemprovet, sen hem och göra det på ett kick sen middag, sen bilskolan och sen komma sent till kören och sen hem sent och då plugga inför restprovet jag har imorrn... STRESSIGT!!


Kram på er söta

Ovido - Quiz & Flashcards