Ida -

Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Ida - 27 februari 2008 22:31

Snön yr verkligen ner nu.. eller faller.. eller nåt..


Längtar så in i attans tills på sportlovet.. Fjällen, snö, slalom, sol (förhoppningsvis) och massa annat skoj. Min systers kompis ska med och skröt om att hon var bäst på allt och då utmanade jag henne i sjärtlapp nerför vägen i stugan. Det roliga är att hon tror att hon har en chans, men egentligen är hon chanslös! Dock har jag ju övat i sisådär 13 år eller nåt. Sen har jag insett att folk som jag känner ska åka till fjälls åxå, kanske träffar dem, vem vet.. än.

 Min "lillasyster" ska med. Då hon var liten/mindre kallade hon mig för storasyster, hon har bara bröder annars. W ska med och vem har lärt hon åka om inte jag.... *skryt*


Har FEK prov imorrn, så egentligen borde jag inte sitta här viddumburken och skriva men jag är färdig snart.


"Kalle" ska komma till min skola imorrn och informera mig och J om den kristna skolgruppen som jag å hon har/håller på att starta, främst hon.  Ska se hur det går och hur villig rektorn är att låta oss starta den... Annars tvingar vi han, eller gör det i smyg.. nää troligtvis inte.


Nu ska jag gå och plugga tills mina ögon sprängs av sömnbrist. Gjorde nåt very weird inatt.. Jag hade tvättat mina sängkläder och sprungit hit och dit till tvättstugan och då jag skulle gå å lägg amin inser jag att jag måste renbädda i sängen först men lat/trött som jag var så drog jag bara fram sovsäcken, så jag sov i den, dock blev det kallt på morgonkvisten.. Men det var åxå en upplevelse.


Kram på er alllla och Emma- jag kommer nog på fredag... ;)

Ovido - Quiz & Flashcards