Ida -

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

oblekta jag

Av Ida - 18 januari 2009 16:55

Hade jag varit i mitt fulla sinnes bruk hade det här aldrig hänt!


Jag har haft hyfsad koll på allt under hela gymansietiden och så ska det skita sig sista året! SKIT!

Okej, jag är inte i botten än, men inställningen blir väl inte den bästa och jag kommer måsta jobba arslet av mig hela våren! Vars tog alla mina planer vägen, dom körs över pga SKOLAN!! Mina drömmar är som bortblåsta och jag gräver graven djupare och djupare så jag snart inte kommer kunna klättra upp ur den, jag blir den begravde..

Men jag ska sluta med mina onda och negativa tankar och istället blicka på det positiva.. lite svårt..

 Här på min avskrivarsida har jag faktiskt tillåtit mig själv att skriva saker som jag aldrig skulle säga högt..


Jag är dessutom förbannad på vissa saker och andra.. människor.. En människa, och ni som är med mig varje dag vet nog vem jag menar.. En skitmänniska som anser att den personen vet vad jag går igenom varje dag hela tiden på skolan för att denna personen är allergisk mot katter, i min allergivärld så anser och VET jag att allergi mot en katt som man kan undvika inte är i samma nivå som allergi mot nåt i någon lokal som gör mig sjuk!!


Måste berömma mig litegrann i det här inlägget åxå.. (A) Jag har faktiskt köpt träningskort och varit och tränat 3 gånger den här veckan, känns faktiskt ganska rogivande att åka iväg och springa, gymma, simma osv och bara släppa alla tankar! Ska kanske fara idag igen.. nää lite slapp måste man ju få vara.. och så MÅSTE jag fortsätta på uppsatsen :( Ska göra det nu..


Hejsvejs!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 13 september 2013 09:36


Jag behöver luft. Natur. Träd. Fri himmel. Vindens sus. Känna marken. Hoppa. Skutta. Natur. Jag behöver luft.        ...

Av Ida - 2 september 2013 18:28


     

Av Ida - 2 september 2013 18:14


Grekiska macrones.         Vill ha. Vill tillbaka. ...

Av Ida - 23 augusti 2013 13:46

Det finns stunder av tvivel, av trygghet och också en vilja bort från det. Just nu vill jag bara kasta mig ut, igen. Bort från det trygga lilla livet. ...

Av Ida - 31 mars 2013 23:55


      Jag är glad. Och lycklig när jag får göra det jag vill.. ...

Ovido - Quiz & Flashcards